עם הפנים לשמש - קבוצת תדמיר שיאון

תדמיר שיאון אנרגיה

עם הפנים לשמש

מסורת של הובלה לערך.

התקנת מערכות סולאריות לייצור חשמל ירוק היא השקעה בטוחה, מניבה ומיטיבה לכל הצדדים, לכיס ולסביבה, מומחי קבוצת תדמיר שיאון אנרגיה עם כל הסיבות להאיר פנים לשמש

למרות שבישראל חודשי שמש רבים, שמעניקים יתרון טבעי לייצור חשמל ירוק באמצעות פאנלים סולאריים, שוק ייצור החשמל הירוק עדיין בחיתוליו. השיפורים בטכנולוגיה, ההוזלה המשמעותית של המערכות, משבר האקלים והמעבר להתנהלות בת קיימא הם חלק מהגורמים העיקריים למעבר לייצור חשמל באמצעות אנרגיה סולארית, שאין ספק שהיא הכיוון אליו צועד העולם.

מהי מערכת סולארית פוטו-וולטאית?

בניסיון לעודד מעבר לייצור חשמל באנרגיות מתחדשות, נקבעו בישראל הסדרות שנועדו לעודד לקוחות להתקין מערכות פוטו-וולטאיות לייצור חשמל. מערכות אלו נועדו להמיר אנרגיה סולארית, הנקלטת באמצעות פאנלים ולהמירם לחשמל. כל פאנל סולארי הוא למעשה חיבור של מספר תאים וולטאים, עשויים שכבות סיליקון שביניהן נוצר שדה חשמלי. החשיפה לשמש  גורמת לייצור זרם ישר על ידי הפאנל המומר לזרם חילופי באמצעות ממיר AC/  DC,סוג הזרם שזורם ברשת החשמל.   

למה דווקא עכשיו כדאי לשקול התקנה של מערכת סולארית?

משבר הקורונה, שהביא עמו לא רק התמודדות בריאותית אלא גם כלכלית, הוא גם הזדמנות לבחון כיצד ניתן לחזק את החוסן הכלכלי ולייצר עוגני הכנסה גם למצבי משבר וחוסר וודאות. התקנת מערכות סולאריות על גגות למשל, נותנת הכנסה קבועה ובטוחה ל-25 השנים הקרובות.

מערכת סולארית לא רק שתורמת לאיכות הסביבה ולמאבק הגלובלי במשבר האקלים על ידי ייצור נקי של חשמל וצמצום השימוש באנרגיה מתכלה (כמו פחם או נפט), היא גם מפחיתה תלות בספקי חשמל ואת החשש מנפילות מתח והפסקות חשמל, באמצעות סוללות שניתן יהיה לחבר למתקנים הסולאריים וכמובן מקנה תשלום חודשי קבוע בראש שקט.

איפה ניתן להקים מערכת?

כיום אפשר להקים על גגות קיימים, חניות קיימות וחדשות, קירוי מגרשי ספורט, מאגרי מים לסוגיהם וקרקעות גדולות.

בהמשך השנה ועם עדכון תוכנית המתאר הארצית שעוסקת בתחום האנרגיה המתחדשת (10 ד' 10), נוכל להקים גם על חממות, מאגרי מים, אגרי וולטאי על מטעים וגידולים חקלאיים, שטחי קרקע כלואים, בתי עלמין, קירות תמך ועוד.

להתקין בלי להשקיע, להרוויח את השקט והכנסה חודשית

קבוצת תדמיר שיאון אנרגיה, היא חברה מובילה בתחום היזמות הסולארית. הקבוצה פועלת להתקנת פאנלים סולאריים לייצור חשמל על גגות של מבני תעשיה, חקלאות (מושבים וקיבוצים) ומסחר בגגות בשטח של 400 מטר רבוע ומעלה, מאגרי מים ומתחמי קרקע. מעבר למקצועיות, הניסיון והגב הכלכלי, תדמיר שיאון אנרגיה פיתחה מודלים ייחודיים של שכירות ושותפות.

מה זה אומר מודלים של שותפות / שכירות?

כיזמים של מערכות סולאריות לחקלאות, תעשייה ומסחר, אנו מאמינים כי מערכות סולאריות פועלות לטובת כל הצדדים ולכן אנחנו מציעים מודלים של שיתופי פעולה שנועדו להעניק הכנסות קבועות וביטחון מלא לשותפים שלנו. אנחנו מטפלים ברישומים למכסות, בהיתרים, בתכנון, ברכש, בהקמת המערכות ובתחזוקתן. כמובן גם בסגירה הפיננסית (המימון) של הפרויקט כולו.

מודל השכירות: במודל זה, אנחנו שוכרים את הגג ומקימים מערכת סולארית תוך מימון עלות ההקמה וההשקעה בחיבור החשמל והמבנה, ובתמורה מקבל בעל הנכס דמי שכירות מובטחים, מדי רבעון  ולמשך 25 שנים.

מודל השותפות: מודל בו בעל הנכס וקבוצת תדמיר שיאון אנרגיה משקיעים במשותף בפרויקט, וחולקים בהכנסותיו כך שבעל הנכס מקבל את מרבית ההכנסות.

מודל BOT Built, Operate & Transfer)): במודל זה תקופת ההתקשרות קצרה יותר ולאחר כ- 7-8 שנים הבעלות על המערכת עוברת לבעל הנכס.

מה נדרש מהלקוח? גג של 400 מ"ר ומעלה, היתר בניה וחיבור חשמל (אם כי ניתן להזמין גם חיבור חדש) והחלטה שהוא רוצה להרוויח כסף לשנים רבות קדימה וללא סיכון כלל.

שוק החשמל בישראל

רשות החשמל ומשרד האנרגיה קבעו יעד של 30% אנרגיות מתחדשות בישראל עד לשנת 2030. המשמעות האופרטיבית היא שימשיכו להיות הסדרות מעניינות ורווחיות גם בשנים הקרובות.

חשוב להבין כי גם בתנאי ההסדרות התעריפיות שיפורסמו בקרוב, כדאי להקים מערכת סולארית שיתרונותיה רבים: ייצור חשמל ירוק ובאופן עצמאי, הכנסה יפה ומובטחת למשך 25 שנים ושיפוץ המבנים והגגות במקום שנדרש. שותפות במודל השכירות למעשה מאפשר לכם ליהנות מכל היתרונות ללא השקעה. אנחנו כל כך מאמינים שאין צורך להוציא אנרגיה מיותרת, עד שאנחנו חוסכים לכם את כל הבירוקרטיה והמחיר הכלכלי ומשאירים לכם נטו רווח. 

אנו מזמינים אתכם לפנות אלינו לקבלת מידע והתייעצות כיצד תוכלו להפיק את המקסימום מהנכסים שברשותכם.

מאמרים אחרונים:

חפש באתר:

Scroll to Top
דילוג לתוכן